Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!

Muziekvereniging Schylge doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen 27 maart en 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor muziekvereniging Schylge belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. aanschaf/reparatie van instrumenten en nieuwe muziekstukken. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Alleen voor leden van de Rabobank
Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór woensdag 1 maart 2018 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad 'Mijn gegevens' worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Leden van de Rabobank ontvangen in maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op

www.rabobank.nl/lnwf.

Kom in actie!
Beslis mee van 28 maart t/m 6 april en help onze club bij het realiseren van muziekvereniging Schylge. Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Muziekvereniging Schylge

Vorige Volgend